Coaching

 

Hoe krijg je grip op je situatie?

Als je omgeving verandert, in mensen, in werk of letterlijk je thuis, kun je je basis kwijtraken. Je wilt erbij horen, maar pogingen lukken niet. Je past je aan, maar je merkt dat je jezelf kwijtraakt.
 
Je mist de aansluiting met je omgeving, met de maatschappij. Het lijkt wel of je in twee werelden leeft. Je wilt terugkeren naar je eigen basis, deelnemen aan de maatschappij. Je weet dat je talenten en kwaliteiten hebt die je wilt inzetten. Maar hoe, wat, waar begin je?

Wat is jouw basis?

Weten wat je echt wilt en waar jij voor staat, is een waardevolle ontdekkingstocht. Je maakt pas echt verbinding met een ander als het vanuit jezelf komt. Als je dicht bij jezelf blijft, kost het je minder energie. Op zoek naar jouw talenten, jouw drijfveer, zo kun je terugkeren naar jouw basis. En ervoor zorgen dat je je weer thuis voelt bij jezelf. Dan bouw je aan de brug tussen jouw twee werelden.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op.

Coachen vanuit het hart

Als coach kan ik je begeleiden bij deze ontdekkingstocht naar jouw Coaching ontheemd voelenbasis. Op zoek naar wat jou bezighoudt, motiveert en inspireert, op zoek naar jouw talenten. Ik ben extra gemotiveerd om samen met jou ervoor te zorgen dat je je energiek en krachtig voelt om de keuzes te maken die bij jou passen. Waarom ben ik extra gemotiveerd? Uit eigen ervaring weet ik hoe hoog de drempels lijken om verder te kunnen komen. Ik zie het als mijn missie om mensen met vergelijkbare ontheemde gevoelens te helpen over die drempels te komen, of de weg zelfs vlak te maken. Het is mij gelukt, ik ben gelukkig en voel mij thuis, dat wil ik voor jou ook.

Professioneel coach en trainer

Mijn eigen ervaring kan ik nu inzetten als professioneel coach. Op mijn opleiding tot coach viel alles op zijn plek. Ik wil mensen helpen. Ik werk hierbij graag met beweging en actieve oefeningen. Een wandeling door het bos, een kleine sta-oefening of een tekening. Beweging laat de gedachten stromen. Die gedachten kan ik weer met jou ordenen en een plek, een doel geven. Ik help je te vinden wat je wilt en waarom. Van daaruit kun je stappen nemen om er ook uiting aan te geven. Zo neem je weer de regie over je leven.

Kennismaken

Ik maak graag kennis met je. Als je je herkent in mijn verhaal of als je meer informatie wilt, laat het mij weten.

Groepen

Op termijn wil ik coaching ook groepsgewijs aanbieden, voor mensen die zich ontheemd voelen. Je kunt elkaar versterken en van elkaar leren. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Stuur me een mail.

 

Voor bestaande groepen bijvoorbeeld binnen een stichting of een organisatie geef ik ook trainingen op maat. Kijk daarvoor op mijn pagina Trainingen.

In gesprek met Radio 1: nieuwkomers op zoek naar een baan

De presentatoren van het Radio 1-programma De doe het zelf-democraten stelden in februari 2017 zichzelf een doel: samen met de luisteraars zes nieuwkomers in Nederland naar een baan begeleiden.

 

Als coach/trainer van onder andere nieuwkomers die weer willen deelnemen aan de samenleving, interviewden de programmamakers mij live op de radio (midden in de nacht, dat was nog best wennen). Je kunt hier het fragment beluisteren.

Het hele programma is terug te luisteren via NPO Radio 1.